--- Isatis Group ---

-- Main Content --

Overal toegang tot zorginformatie en passende hulp.

Terug
  • Een project van:
  • Care

Sociale kaart

De Sociale kaart bestaat uit formele en informele organisaties rond arbeid, onderwijs, wonen, welzijn en zorg. Isatis Care is de ICT-partner die het beheren van raadplegen van de Sociale kaart mogelijk maakt. Het dagelijkse beheer van de data in de Sociale kaart is in handen van Stichting MEE. 

Ruim vijftig gemeenten, honderden organisaties en duizenden professionals en hun cliënten gebruiken de Sociale kaart dagelijks om informatie te vinden, mensen op weg te helpen en daarmee kosten te besparen.

De Sociale kaart bestaat uit twee onderdelen: de Sociale kaart website en de Sociale kaart PRO.

Sociale kaart
De Sociale kaart website vergroot de zelfredzaamheid van cliënten, doordat ze zelf op zoek kunnen naar passende hulp. Zoekresultaten kunnen eenvoudig op doelgroep en leeftijd verfijnd worden.

Sociale kaart PRO
De Sociale kaart PRO is een pakket dat samengesteld is voor de (zorg)professional. Met het pakket heeft de professional toegang tot de Sociale kaart PRO tablet-app voor onderweg en de Sociale kaart PRO webapplicatie voor op kantoor.

Met het Sociale kaart PRO pakket heeft de professional toegang tot alle organisaties uit de Sociale kaart. De Sociale kaart PRO tablet-app kan gebruikt worden bij het keukentafelgesprek, bijvoorbeeld voor vastlegging van het gesprek met de cliënt. Bovendien heeft professional hiermee toegang tot een centrale database voor favoriete organisaties, notities en contactpersonen. De tablet-app maakt daarnaast ook het delen van informatie binnen het wijk- en buurtteam mogelijk.