--- Isatis Group ---

-- Main Content --

Dé onafhankelijke energievergelijker van Nederland.

Energieleveranciers.nl

Energieleveranciers.nl is opgericht in juli 2003, een jaar voordat de energiemarkt werd geliberaliseerd. Op Energieleveranciers.nl kunnen consumenten energietarieven vergelijken en overstappen naar goedkope energiecontracten. In 2013 werd Energieleveranciers.nl genomineerd als de beste Website van het Jaar in de categorie 'vergelijking'.

In de afgelopen jaren hebben al duizenden mensen een nieuw energiecontract afgesloten via Energieleveranciers.nl. Het geheim van dit succes is onder meer te vinden in de combinatie van de verschillende expertises binnen Isatis.

Isatis is vanaf het begin actief betrokken geweest bij diverse aspecten rondom Energieleveranciers.nl. De vier expertises die aanwezig zijn binnen Isatis hebben een groot aandeel in het huidige succes van deze vergelijkingssite.

Projectaanpak

Software development
Op technisch gebied zijn de website (zowel de voorkant als het beheer), de vergelijkingstool en de overstapformulieren ontwikkeld. Energieleveranciers.nl is direct verbonden met de systemen van alle energieleveranciers, zodat nieuwe klanten rechtstreeks in de database van die leveranciers geïmporteerd kunnen worden.

Online marketing
Energieleveranciers.nl is volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines. Mede dankzij de inzet van online marketing heeft Energieleveranciers.nl in de voorgaande jaren een forse toename in bezoekersaantallen en conversies kunnen noteren.

Design
Ook design mag niet overgeslagen worden als het gaat om de groei van Energieleveranciers.nl. In 2013 is een nieuwe huisstijl en een 3D-karakter ontwikkeld, die bijdragen aan de likeability en herkenbaarheid van het merk.

Interaction design
Wat betreft interaction design is Energieleveranciers.nl volledig ingericht op een zo optimaal mogelijke gebruikerservaring. Dit houdt onder meer in dat de consument zo min mogelijk stappen hoeft te doorlopen voordat de overstap naar een andere leverancier daadwerkelijk plaatsvindt.