--- Isatis Group ---

-- Main Content --

Tomahawk Digital Marketing

Isatis Tomahawk

Sinds 2014 hielpen we onze klanten Nederland, België, Duitsland en Engeland veroveren als Isatis Online Results. Per 1 december 2018 zijn we van naam veranderd en heten we voortaan: Tomahawk Digital Marketing. We zijn hetzelfde team, leveren dezelfde diensten, vallen nog steeds onder de Isatis Group en gaan altijd voor het beste resultaat, maar nu met een naam die bij onze ambities past.

Tomahawk is gespecialiseerd in online marketing en richt zich hierbij op de groei van webshops in binnen- en buitenland d.m.v. data-driven marketing.

Tomahawk maakt e-commerce inzichtelijk. We vertellen je wat we (gaan) doen en waarom we dit nodig vinden voor een optimaal resultaat. Transparante digitale marketing, daar staan we voor.

Groei is geen toeval, maar het resultaat van een goede samenwerking

  

Projecten

Energieleveranciers.nl

Op Energieleveranciers.nl kunnen consumenten energieprijzen vergelijken en direct overstappen naar een andere energieleverancier. Energieleveranciers.nl ging van start in 2004 en werd in 2013 genomineerd als de beste Website van het Jaar in de categorie 'vergelijking'.

Lees meer


NCare

NCare is een product van CareConnections. NCare is een toedien- en voorschrijfapplicatie voor zorginstellingen. Deze applicatie maakt het voor zorgverleners gemakkelijk om de juiste medicatie in de juiste hoeveelheid toe te dienen aan bewoners van onder andere verzorgings- en bejaardentehuizen. 

Lees meer


Gifwijzer

De Gifwijzer bestaat al meer dan 25 jaar. De Gifwijzer is ontwikkeld om mensen te helpen ontdekken welke giftige stoffen ze in huis hebben, hoe ongelukken voorkomen kunnen worden en wat ze moeten doen bij vergiftigingsverschijnselen.

De Gifwijzer is het product van de samenwerking tussen Isatis Care en VeiligheidNL.

Lees meer


Zevenheuvelenloop

De Zevenheuvelenloop is al jaren een begrip in hardlopend Nederland. Het 15 kilometer lange parcours, het mooiste van Nederland, voert over de heuvels van Nijmegen en Groesbeek.

Lees meer


Contactpersoon Tomahawk Digital Marketing

Vragen? Twijfel niet om contact op te nemen met

Roel Linssen
024 - 329 77 78

Algemene contactgegevens Isatis Group