--- Isatis Group ---

-- Main Content --

Projects - Haalt het beste uit uw medewerkers

Isatis Projects

Isatis Projects ziet rijkdom in het human capital van bedrijven. De afgelopen vier jaar heeft Isatis Projects zich gericht op het ontplooien van deze rijkdom door slimme ICT-oplossingen te ontwikkelen. Strategische personeelsplanning en interne mobiliteit staan daarbij centraal.

Zo participeert Isatis Projects in Donysium. Gezamenlijk werd een consulting tool ontwikkeld op basis van het model HR3P. Met deze tool wordt op strategisch niveau gekeken naar het plannen en inrichten van de personele behoefte op basis van uw ambities, en de juiste instroom, doorstroom en uitstroom die hierbij past.

Daarnaast heeft Isatis Projects een CV-databank ontwikkeld voor grote bedrijven. Dankzij de Mobilitiy Improver kunnen organisaties in één oogopslag ontdekken wat het profiel van hun werknemers is. Dit maakt het vinden van de juiste man voor de juiste functie gemakkelijker en minder tijdrovend.

Projecten

Donysium

Donysium - een participatie tussen Isatis Projects en Peter Dona - bestaat uit enerzijds uit een vijftal digitale instrumenten op het gebied van strategische personeelsplanning, en anderzijds uit een ondersteunend programma om deze aanpak in organisaties te implementeren en toe te passen. 

Lees meer


Human Compass

Medio 2010 is Isatis Projects het toenmalige DCV Results BV gaan ondersteunen op het gebied van ICT. De samenwerking werd al vrij snel omgezet in een definitieve samenwerking en participatie.

Lees meer


Contactpersoon Isatis Projects

Vragen? Twijfel niet om contact op te nemen met

Lucien Thijssen
06 24 75 73 41

Contact opnemen met Isatis Projects

Algemene contactgegevens Isatis Group