--- Isatis Group ---

-- Main Content --

IRM360 - Bescherm uw organisatie tegen Privacy- & Cyberrisico’s

Isatis IRM360

Logo IRM360 Color

Privacy en CyberSecurity is het speelveld waarin IRM360 opereert. De komst van de AVG privacy wetgeving zorgt ervoor dat organisaties naast privacy risico’s ook cybersecurity risico’s moeten beheersen om te voldoen aan de AVG. Veel organisaties weten niet hoe dit eenvoudig en structureel op te pakken, beschikken over onvoldoende materiekennis of hebben hiervoor niet de middelen of staf voor.

Missie

Het is dan ook onze missie om organisaties te helpen inzicht te kunnen geven in alle privacy en cyber risico’s, deze eenvoudige te beheersen en tegen lage kosten.

Hierdoor kunnen organisaties zich blijven richten op hun kerntaken, voldoen aan de privacy wetgeving en de faalkosten beperken bij mogelijke incidenten. 

Visie

Dit doen wij door software te ontwikkelen die als primaire uitgangspunt heeft alle stappen in een privacy- en een cybersecurity management systeem eenvoudig en bereikbaar te maken voor eenieder die ermee moet werken, van professional tot non-professional en tegen lage kosten.

Met onze P/ISMS CyberManager software bieden wij onze klanten een privacy management oplossing en een managementsysteem voor informatiebeveiliging. Hierdoor kan men eenvoudig voldoen aan de AVG als aan de ISO 27001, BIO, NEN7510 of bijvoorbeeld ISAE3402.

 

Cyber Manager -color V 1.1 25

 Ga naar de website

Contactpersoon IRM360

Vragen? Twijfel niet om contact op te nemen met

Marcel Lavalette
06 - 30 53 06 23

m.lavalette@irm360.nl

 

Algemene contactgegevens Isatis Group