--- Isatis Group ---

-- Main Content --

Health - Online ondersteuning aan de moderne onafhanklijke apotheek

Isatis Health

Isatis heeft jarenlange ervaring binnen de farmaceutische bedrijfskolom in Nederland. Vanuit deze kennis is rond 2008 een samenwerking ontstaan met de Nederlandse Apothekers Coöperatie (Napco), voor de ontwikkeling van een declaratieportaal voor de nieuwe dagprijs-systematiek in de zorg.

Dit project is de basis geweest voor het NControl project dat begin 2010 gestart is en heeft geleid tot de oprichting van Isatis Health en NControl BV.  Deze samenwerking ontwikkelt het hart van het systeem dat online ondersteuning biedt aan de moderne onafhanklijke apotheek.

Op dit moment werken meer dan 55 professionals bij Isatis Health aan de doorontwikkeling van dit apothekersplatform. Het dedicated development team bestaat uit diverse architecten, testers, functioneel ontwerpers, security officers, DBA's en software ontwikkelaars.

Eind 2017 zijn er meer dan 850 apotheken aangesloten op het NControl-systeem. Miljoenen verstrekkingen vormen de basis van de NControl-applicaties. Real-time koppelingen met apotheken worden meer dan 30 keer per seconde aangeroepen.  Het NControl-systeem vormt het hart voor tal van andere farmaceutische projecten, zoals een declaratieplatform (NCasso), het grootste online medische warenhuis (Leef) en mobiele applicaties (Medicijnkluis, NCare).

Projecten

NCare

NCare is een product van NControl. NCare is een toedien- en voorschrijfapplicatie voor zorginstellingen. Deze applicatie maakt het voor zorgverleners gemakkelijk om de juiste medicatie in de juiste hoeveelheid toe te dienen aan bewoners van onder andere verzorgings- en bejaardentehuizen. 

Lees meer


NControl

Het NControl-systeem biedt online ondersteuning aan de moderne openbare apotheek bij het leveren van farmaceutische zorg, optimalisatie van bedrijfseconomische zaken en het versterken van de commerciële positie.

Lees meer


Contactpersoon Isatis Health

Vragen? Twijfel niet om contact op te nemen met

Joost Koppers
024 - 329 77 77

Algemene contactgegevens Isatis Group