--- Isatis Group ---

-- Main Content --

Health - Online ondersteuning aan de moderne onafhanklijke apotheek

Isatis Health

Isatis heeft jarenlange ervaring binnen de farmaceutische bedrijfskolom in Nederland. Vanuit deze kennis is rond 2008 een samenwerking ontstaan met de Nederlandse Apothekers Coƶperatie (Napco), voor de ontwikkeling van een declaratieportaal voor de nieuwe dagprijs-systematiek in de zorg.

Dit project is de basis geweest voor het NControl project dat begin 2010 gestart is en heeft geleid tot de oprichting van Isatis Health en NControl BV. Deze samenwerking ontwikkelt het hart van het systeem dat online ondersteuning biedt aan de moderne onafhanklijke apotheek.

Op dit moment werken meer dan 70 professionals bij Isatis Health aan de doorontwikkeling van dit apothekersplatform.

In 2019 zijn er zo'n 850 apotheken aangesloten op het NControl-systeem. Miljoenen vestrekkingen vormen de basis van de NControl-applicaties. Real-time koppelingen met apotheken worden meer dan 30 keer per seconde aangeroepen. Het NControl-systeem vormt het hart voor tal van andere farmaceutische projecten, zoals een declaratieplatform, logistieke systemen, zorg toepassingen, enz.

Projecten

NControl

Het NControl-systeem biedt online ondersteuning aan de moderne openbare apotheek bij het leveren van farmaceutische zorg, optimalisatie van bedrijfseconomische zaken en het versterken van de commerciƫle positie.

Lees meer


Contactpersoon Isatis Health

Vragen? Twijfel niet om contact op te nemen met

Joost Koppers
024 - 329 77 77

Algemene contactgegevens Isatis Group