--- Isatis Group ---

-- Main Content --

Energy Comparison - Onafhankelijke energievergelijkers

Isatis Energy Comparison

Sinds de liberalisering van de Nederlandse energiemarkt in 2004 kunnen consumenten hun eigen energieleverancier kiezen. Al in 2003 werd Energieleveranciers.nl opgericht om deze keuze zo gemakkelijk mogelijk te maken. In 2010 volgde de Spaanse zusterwebsite ComparaTarifasEnergia.es.

Op Energieleveranciers.nl en ComparaTarifasEnergia.es kunnen consumenten energieprijzen vergelijken en direct overstappen naar een andere energieleverancier. Isatis was vanaf het begin betrokken bij onder meer de technische ontwikkeling van de website, de vergelijkingstool en het overstapformulier. Ook de andere expertises binnen Isatis hebben een groot aandeel in het succes van Energieleveranciers.nl en ComparaTarifasEnergia.es.

Projecten

Energieleveranciers.nl

Op Energieleveranciers.nl kunnen consumenten energieprijzen vergelijken en direct overstappen naar een andere energieleverancier. Energieleveranciers.nl ging van start in 2004 en werd in 2013 genomineerd als de beste Website van het Jaar in de categorie 'vergelijking'.

Lees meer


ComparaTarifasEnergia.es

ComparaTarifasEnergia.es is de Spaanse versie van Energieleveranciers.nl, waar consumenten het aanbod van de Spaanse energieleveranciers kunnen vergelijken. ComparaTarifasEnergia.es zag het levenslicht in 2010, ten tijde van de liberalisering van de Spaanse energiemarkt.

Lees meer


Contactpersoon Isatis Energy Comparison

Vragen? Twijfel niet om contact op te nemen met

Freek van den Berg
06 24 75 73 43

Algemene contactgegevens Isatis Group