--- Isatis Group ---

-- Main Content --

Care - Ondersteuning van professionals in de zorg

Isatis Care

Isatis Care richt zich specifiek op de ontwikkeling van kwaliteitsoplossingen met unieke content op het gebied van zorg en preventie. Middels deze oplossingen streeft Care ernaar om het werkproces van (zorg)professionals zo goed mogelijk te ondersteunen en de zelfredzaamheid van burgers te vergroten. 

Met een multidisciplinair team, bestaande uit acht Nederlandse werknemers en één collega in Bosnië, wordt al ruim tien jaar dagelijks gewerkt aan ICT-oplossingen op het gebied van zorg en zelfredzaamheid.

Isatis Care ziet samenwerking als een belangrijke meerwaarde. Zo wordt voor de Sociale Kaart intensief samengewerkt met Stichting MEE. De Gifwijzer is ontwikkeld in samenspraak met Veiligheid NL en wordt aanbevolen door het Oranje Kruis en het Rode Kruis.

Projecten

Sociale kaart

De Sociale kaart bestaat uit meer dan 60.000 organisaties rond arbeid, onderwijs, wonen, welzijn en zorg. Isatis Care is de ICT-partner die het beheren en raadplegen van de Sociale kaart mogelijk maakt.

Lees meer


Gifwijzer

De Gifwijzer bestaat al meer dan 25 jaar. De Gifwijzer is ontwikkeld om mensen te helpen ontdekken welke giftige stoffen ze in huis hebben, hoe ongelukken voorkomen kunnen worden en wat ze moeten doen bij vergiftigingsverschijnselen.

De Gifwijzer is het product van de samenwerking tussen Isatis Care en VeiligheidNL.

Lees meer


Contactpersoon Isatis Care

Vragen? Twijfel niet om contact op te nemen met

Vincent Hoitink
024 - 329 77 75

Contact opnemen met Isatis Care

Algemene contactgegevens Isatis Group