--- Isatis Group ---

-- Main Content --

Isatis Group:
meerdere business units,
>160 professionals

Wij zijn Isatis Group.

Dagelijks werken wij met meer dan 160 collega's binnen meerdere business units aan unieke ICT-oplossingen voor uiteenlopende markten. 

Isatis Group heeft zijn oorsprong in de software-ontwikkeling, maar is inmiddels uitgegroeid tot strategisch partner van diverse ondernemingen en externe klanten. Iedere business unit is productgeoriënteerd en heeft kennis van een specifiek domein. Of het nu gaat om interaction design, online marketing, design of software development: de kennis en expertise is binnen de dedicated teams aanwezig!

Participaties

Wij geloven als organisatie zeer sterk in samenwerken. Dat betekent wat ons betreft dat je gebruik maakt van elkaars kracht en die optimaal benut. Vanuit die gedachte participeren we in diverse organisaties. Afhankelijk van de branche of de markt waarin het bedrijf actief is wordt deze ondergebracht in één van de businessunits of opereert deze volledig zelfstandig.

 

Isatis participeert meestal door de inbreng van software en/of financiele middelen maar geeft ook strategisch, management en conceptueel advies: Samen ondernemen, daar geloven we in!